Professionel rengøring til erhverv i København

Hos C.T Ejendomsservice tilbyder vi en dag-til-dag rengøring for erhvervskunder. Kontakt os i dag, og så kan vi allerede være jer behjælpelige i morgen.

Vi udfører alt slags rengøring, uanset om det f.eks. gælder flytterengøring eller rengøring af et kontor. Derfor kan vi hos C.T Ejendomsservice være med til at sikre, at din virksomhed altid fremstår pæn og præsentabel.

Vi tager gerne ud til små som store virksomheder, da vi klarer alle rengøringsopgaver – uanset størrelse – med et smil. I vores arbejde bruger vi desuden udelukkende svanemærkede produkter, hvilket er til fordel for både vores medarbejdere, miljøet og naturligvis også for jer. Uden skadelig kemi udfører vi en grundig rengøring.

Vi har altid et godt tilbud til jer
Udover at vi altid rykker hurtigt ud til dig, er vi stolte af at kunne sige, at vi kan tilbyde et bedre tilbud end jeres nuværende rengøringsservice. Vi tilbyder nemlig altid minimum en matchende pris og mindst 5 % under den pris, I betaler for jeres nuværende erhvervsrengøring. Derfor kan I med fordel vælge os for en god prisgaranti. Derudover tilbyder vi vores rengøring alle ugens 7 dage, så I kan få udført rengøringen den dag, der passer jer bedst. Vi har altid kunden i centrum, hvor vi vægter højt, at I får en rengøringsaftale, der passer til jeres behov.

Har I nogle spørgsmål?
Så kan I altid stille dem til os. Vi besvarer gerne på eventuelle forespørgsler og lignende, så tøv ikke med at kontakte os. Ring til tlf. 40 74 74 44 eller send os en mail via info@ctejendomsservice.dk.