OBS. Du kan nu finde meget mere om vores Handymanservice her: Handymanopgaver.com

Vi tilbyder

Privat handyman

Privat handyman i København

Hvis du har brug for en handyman i København og omegn, så kontakt os hos C.T Ejendomsservice. Som din private handyman udfører vi et væld af forskellige opgaver og hjælper dig med det, som du ikke kan klare på egen hånd. Vi kan klare de små arbejdsopgaver i hjemmet som f.eks. at hænge billeder op eller samle et møbel. Sådanne opgaver dukker der oftest op i forbindelse med flytning. Og selvom vi ikke er uddannende håndværkere, kan du være sikker på, at vi har hænderne skruet rigtigt på. Vores handyman kan også udlejes til at hjælpe med vedligeholdelse af din bolig, hvis det er det, du ønsker.

En handyman, der kan lidt af hvert

Spørgsmålet, du måske sidder med nu, er: ”Hvad kan en handyman så egentlig hjælpe med?” Her kan vi kun svare, at det er stort set alle små projekter i forbindelse med flytning, oprydning og mindre projekter i hjemmet. På baggrund af vores erfaring med rengøring og havearbejde tilbyder vi både arbejdsopgaver indendørs og udendørs. Du kan derfor være sikker på, at vores handyman kan varetage de småprojekter, som du ikke selv har tid eller mod på at udføre.

Nedenfor har vi listet nogle af de klassiske opgaver for vores handyman

  • Ophæng af lamper og billeder
  • Samle forskellige typer møbler
  • Opsætning af hylder
  • Mindre el-arbejde
  • Rengøring af hus
  • Vedligeholdelse af have
  • Oprydning af garage eller kælder

Og meget andet…

Kom direkte i kontakt med din handyman

Uanset hvad du har brug for, din private handyman skal hjælpe med, er du garanteret at få direkte kontakt til ejeren selv, når du kontakter os. Vi går højt op i, at vores kunder ikke kommer i kontakt med unødvendigt mange mennesker, og derfor holder vi en personlig kundekontakt. Ring på tlf. 40 74 74 44 eller send en mail til info@ctejendomsservice.dk.