Den lette, hurtige og billige vej til rene trapper

Et godt førstehåndsindtryk

Vidste du at et dårligt førstehåndsindtryk kan være fatalt. Det er rigtigt. I nogle tilfælde kan det ændre andres syn på dig eller din virksomhed fuldkommen.

”Det første der mødte hans øje var den beskidte trappe. Der var størknet mudder og det lignede at der ikke var blevet gjort rent i en evighed. Han undrede sig over hvilken type mennesker, der var så lige glade med, hvordan der så ud?”

Her er problemet du står overfor: Det tager os blot 7 sekunder at bestemme os for om vi kan lide en virksomhed eller person, og derfor er disse 7 sekunder vigtigere end alt den efterfølgende kommunikation. Selvom du nok godt ved at en snavset trappe er et dårligt førstehåndsindtryk, så har du ikke tid til selv at gøre den rent. Hvis du har en virksomhed, så kan det ødelægge et salg, når det første en potentiel kunde møder er en beskidt trappe. Det er et mindst lige så stort et problem, hvis trappen op til din lejlighed er beskidt, for det vil betyde at dine venner og familie vil få et dårligt indtryk af stedet. Vi har ikke engang nævnt, hvad det gør ved dig selv at gå op og ned af de beskidte trapper, som bare minder dig om endnu en ting, som ikke er blevet gjort.

 

Ikke bare en trappevask

Heldigvis for dig, er der en løsning. Lad mig introducere dig til vores trappevaskservice.

Hos C.T. Ejendomsservice mente vi, at der manglede en løsning som var nem og overskuelig og samtidig ikke kostede det hvide ud af øjnene, så det har vi skabt.

Vi er meget kvalitetsorienterede, da vi ved, hvor stor betydning det har, at opgangen får en effektiv rengøring, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten.

Du bliver altid sat først hos os og derfor tilbyder vi en stor fleksibilitet, som gør det muligt for dig at få det præcis som ønsket. Vi lader det bl.a. være op til dig, om du ønsker, at vi skal bruge klude eller mopper i vores rengøring.

Udover dette er vi også en virksomhed på lige den rette størrelse. Vi er ikke bare et ”one man team”, hvilket betyder, at vi har en stor fleksibilitet og kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser, men samtidig er vi en familieejet virksomhed og ikke en stor virksomhed, som kun tænker på at tjene penge, hvilket også betyder, at vi kan tilbyde en mere personlig service.

Når vi udfører trappevask, går vi også højt op i at vælge rengøringsmidler, der skåner miljøet, os selv og de overflader vi rengør. Der er utrolig mange produkter, som uden videre bliver brugt selvom de bl.a. indeholder hormonforstyrrende stoffer. Det vil vi undgå, og derfor bruger vi udelukkende svanemærkede produkter, hvilket også gør rengøringen mere skånsom.

 

Dette får du med os

  • Stærke priser, så det ikke tager hele budgettet at få renset trappen
  • En fleksibel service, så samarbejdet passer til dine behov
  • Garanteret et godt resultat hver gang, så du kan være tryg ved samarbejdet
  • Miljøvenlige produkter, så vi kan passe på hinanden og miljøet
  • Kvalitet, professionalisme og erfaring, så du ikke behøver at gå på kompromis
  • Personlighed og medarbejdere med et smil på læben, så du kommer til at glæde dig til hver gang vi kommer på besøg

 

Den sikre samarbejdspartner

Når du vælger C.T. Ejendomsservice til at løse din opgave så sikrer du dig, at opgaven lander i professionelle hænder. Vi har hjulpet kunder siden 2010, hvilket betyder, at vi har en del erfaring og en masse glade kunder i bagagen. Vi gør en dyd ud af at levere en fantastisk service, og hvis du ikke tror på os, så hør hvad vores kunder siger.

Hvad koster det?

Lad os bare komme til det. Vi ved godt, at du tænker, så hvad koster det her?

Vi kan forhåbentligt glædeligt overraske dig, for vi har utroligt konkurrencedygtige priser.

Vi vil levere en service som alle har råd til, og vi tror på hvis vi har den bedste service og de bedste priser, så gavner det alle.

 Vores pris afhænger af omfanget af opgaven og fordi vi ved hvor dyrebar din tid er, anbefaler vi at du kontakter os, så vi kan give dig den rette pris fra start, men vores priser starter helt fra 125 kr. ex. moms for trappevask.

 

Garanteret tilfredshed eller gratis

Hvad venter du på? Hvorfor har du ikke kontaktet os endnu?
Hvis du stadig er bare den mindste smule i tvivl, så tilbyder vi alle vores kunder en tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at hvis vi ikke leverer den aftalte service eller at du ikke er tilfreds med samarbejdet, så skal du selvfølgelig ikke betale noget. På den måde sikrer du dig, at du får hvad du betaler for.

 

Gratis hovedrengøring

Vi tror ikke på, at du kan finde nogen bedre til jobbet end os, men bare for at gøre valget lidt lettere og fordi vi værdsætter dig, giver vi en gratis hovedrengøring som tak for, at du vælger os som din fagmand til at udføre trappevask.

 

Kontakt os

Nu er det eneste, der er tilbage for dig at kontakte os. Vi mener selv, at vi tilbyder den suverænt bedste service og vi ville elske også at hjælpe dig, så kontakt os nu.

Måske tænker du, at det kan vente, og at du kan gøre det i morgen eller måske vil du lige tænke lidt mere over det.

Men...

I morgen bliver til i over morgen og før du ved af det, har du glemt at gøre det. Vi har hjulpet mange kunder og vi vil rigtig gerne hjælpe dig også.

Det kan også være, at du gerne vil udforske dine andre muligheder inden du tager en beslutning. Vi tror ikke at du kan finde noget bedre nogen steder, og du behøver ikke en gang tage en beslutning nu. Bare kontakt os og få et uforpligtende prisestimat, så kan du se om det lyder retfærdigt, så ring på tlf. 40 74 74 44, send en mail til info@ctejendomsservice.dk eller benyt formen nederst på siden til at kontakte os.

P.S. Lad os være ærlige, hvis du vælger ikke at kontakte os i dag, vil du så have en blændende ren trappe i næste uge? Højst sandsynligt ikke!
Du vil stadig ønske, at trappen var blevet rengjort, men det vil den ikke være, og du vil stadig give det forfærdelige førstehåndsindtryk til venner og kunder. Det kan du få ændret, hvis du lader os gøre trappen rent for dig.

Kontakt os i dag! Din tilfredshed er garanteret!