Vi tilbyder

trappevask i København og omegn

Vi tilbyder trappevask i København og omegn

Hos C.T Ejendomsservice tilbyder vi en aftale om trappevask til din ejendom. Der er intet mindre indbydende end en tilsnavset og beskidt opgang. Derfor tilbyder vi vores kunder forskellige løsninger i forbindelse med trappevask. Vi vasker normalt trapperne en gang om ugen, hvor vi udfører rengøringen meget grundigt.

Vi ved, hvor stor betydning det har, at opgangen får en effektiv rengøring, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. Udover den ugentlige trappevask tilbyder vi også hovedrengøring 1 gang om måneden, så du er sikret en ren trappe til enhver tid.

Vi har desuden altid kundens ønsker i centrum, hvor vi lader det være op til kunden, om de ønsker vi skal bruge klude eller mopper i vores rengøring.

En miljørigtig trappevask

Når vi udfører trappevask, går vi højt op i at vælge rengøringsmidler, der skåner miljøet, os selv og de overflader vi rengør. Derfor bruger vi udelukkende svanemærkede produkter, hvilket også gør rengøringen skånsom for dem, der benytter trappen. En anden del af vores service er, at vi tilbyder opskuring af trappetrin, som gør trappen nemmere at rengøre fremover – og som samtidigt beskytter overfladen.

Vælg os og få en gratis hovedrengøring

Vi værdsætter alle vores kunder, og derfor vil vi gerne give lidt tilbage. Derfor giver vi en gratis hovedrengøring som tak for, at du vælger os som din fagmand til at udføre trappevask. Ved et indledt samarbejde tager vi udgangspunkt i den type trapper, det drejer sig om, hvor vi kan tilbyde en opstartspakke til en god pris.

Har du spørgsmål til vores service eller en speciel forespørgsel, så kontakt os endelig. Ring på tlf. 40 74 74 44 eller send en mail til info@ctejendomsservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.