Til alle Ejerforeninger, andelsboligforeninger, Virksomheder, kommunale ejendomme og Grundejerforeninger

Få en vicevært, der gør en forskel

Et godt førstehåndsindtryk

Vidste du at et dårligt førstehåndsindtryk kan være fatalt. Det er rigtigt. I nogle tilfælde kan det ændre andres syn på dig eller din virksomhed fuldkommen.

Her er problemet du står overfor: Det tager os blot 7 sekunder at bestemme os for om vi kan lide en virksomhed eller person, og derfor er disse 7 sekunder vigtigere end alt den efterfølgende kommunikation. Selvom du nok godt ved at nedfaldene blade, lidt for højt græs og beskidte trapper ikke giver det bedste førstehåndsindtryk, så er der bare ikke tid til at få alt dette ordnet. Hvis du har en virksomhed, så kan det ødelægge et salg, når det første en potentiel kunde møder er en misvedligeholdt ejendom. Det er et mindst lige så stort problem for ejer- og andelsboligforeninger, for det vil betyde at venner og familie, som kommer på besøg, vil få et dårligt indtryk af stedet. Vi har ikke engang nævnt, hvad det gør ved dig selv at være i sådan et miljø.

 

Ikke bare en vicevært

Heldigvis for dig, er der en løsning. Lad mig introducere dig til vores viceværtsservice.

Hos C.T. Ejendomsservice mente vi, at der manglede en løsning som var nem og overskuelig og samtidig ikke kostede det hvide ud af øjnene, så det har vi skabt.

Vi er altid meget kvalitetsorienterede, da vi ved, hvor stor betydning det har, at ejendommen ser skarp ud og samtidig bliver vedligeholdt, så der undgås langsigtede problemer.

Derudover bliver du altid sat først hos os og derfor tilbyder vi en stor fleksibilitet, som gør det muligt for dig at få det præcis som ønsket.

Udover dette er vi også en virksomhed på lige den rette størrelse. Vi er ikke bare et ”one man team”, hvilket betyder, at vi har en stor fleksibilitet og kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser, men samtidig er vi en familieejet virksomhed og ikke en stor virksomhed, som kun tænker på at tjene penge, hvilket også betyder, at vi kan tilbyde en mere personlig service. Det er en fast person I vil få som vicevært, men vores størrelse muliggør, at vi i tilfælde af bl.a. sygdom eller andre pressede situationer kan tilbyde en midlertidig vicevært, så I altid har en at henvende jer til.

Et andet varemærke er, at vi går højt op i miljøvenlighed. Det betyder, at vi bl.a. ved vinduespolering og trappevask vælger rengøringsmidler, der skåner miljøet, os selv og de overflader vi rengør. Der er utrolig mange produkter, som uden videre bliver brugt selvom de bl.a. indeholder hormonforstyrrende stoffer. Det vil vi undgå og derfor bruger vi udelukkende svanemærkede produkter, hvilket også gør rengøringen mere skånsom. Det er specielt vigtigt for os, hvis der er børn til stede i ejendommen, så de kan undgå at blive udsat for hormonforstyrrende stoffer.

 

Dette får du med os

 • Stærke priser, så det ikke tager hele budgettet at vedligeholde ejendommen
 • En fleksibel service, så samarbejdet passer til jeres behov
 • Garanteret et godt resultat, så du kan være tryg ved samarbejdet
 • Miljøvenlige produkter, så vi kan passe på hinanden og miljøet
 • Kvalitet, professionalisme og erfaring, så du ikke behøver at gå på kompromis
 • Personlighed og medarbejdere med et smil på læben, så du kommer til at glæde dig til hver gang vi kommer på besøg

 

Som vicevært klarer vi bl.a. disse opgaver

 • Almindeligt vedligehold og fejning af gårdområde og kældre
 • Græsslåning, hækkeklipning og anden vedligeholdelse af grønne områder
 • Renholdelse af fællesarealer og fortove
 • Trappevask
 • Vinduespolering
 • Reparationer
 • Bestilling af håndværkere efter aftale
 • Rensning af tagrender osv.
 • Oprydning
 • Snerydning og saltning hele vinteren

 

Den sikre samarbejdspartner

Når du vælger C.T. Ejendomsservice til at løse din opgave så sikrer du dig, at opgaven lander i professionelle hænder. Vi har hjulpet kunder siden 2010, hvilket betyder, at vi har en del erfaring og en masse glade kunder i bagagen. Vi gør en dyd ud af at levere en fantastisk service, og hvis du ikke tror på os, så hør hvad vores kunder siger.

Hvad koster det?

Lad os bare komme til det. Vi ved godt, at du tænker, så hvad koster det her?

Vi kan forhåbentligt glædeligt overraske dig, for vi har utroligt konkurrencedygtige priser.

Vi vil levere en service som alle har råd til, og vi tror på hvis vi har den bedste service og de bedste priser, så gavner det alle.

 Vores pris afhænger af omfanget af opgaven og fordi vi ved hvor dyrebar din tid er, anbefaler vi at du kontakter os, så vi kan give dig den rette pris fra start. Det er dog ingen hemmelighed, at vores priser starter fra 275 i timen ex. moms.

 

Garanteret tilfredshed eller gratis

Hvad venter du på? Hvorfor har du ikke kontaktet os endnu?
Hvis du stadig er bare den mindste smule i tvivl, så tilbyder vi alle vores kunder en tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at hvis vi ikke leverer den aftalte service eller at du ikke er tilfreds med samarbejdet, så skal du selvfølgelig ikke betale noget. På den måde sikrer du dig, at du får hvad du betaler for.

 

Kontakt os

Nu er det eneste, der er tilbage for dig at kontakte os. Vi mener selv, at vi tilbyder den suverænt bedste service og vi ville elske også at hjælpe dig, så kontakt os nu.

Måske tænker du, at det kan vente, og at du kan gøre det i morgen eller måske vil du lige tænke lidt mere over det.

Men...

I morgen bliver til i over morgen og før du ved af det, har du glemt at gøre det. Vi har hjulpet mange kunder og vi vil rigtig gerne hjælpe dig også.

Det kan også være, at du gerne vil udforske dine andre muligheder inden du tager en beslutning. Vi tror ikke at du kan finde noget bedre nogen steder, og du behøver ikke en gang tage en beslutning nu. Bare kontakt os og få et uforpligtende prisestimat, så kan du se om det lyder retfærdigt, så ring på tlf. 40 74 74 44, send en mail til info@ctejendomsservice.dk eller benyt formen nederst på siden til at kontakte os.

P.S. Du vil stadig ønske det, men det vil ikke være sket og du vil stadig mangle en til at stå for vedligeholdelsen. Det kan du få ændret, hvis du vælger os, som din nye vicevært.

Kontakt os i dag! Din tilfredshed er garanteret!